رسوم الدراسة

Home / رسوم الدراسة

0% خطط سداد
بدون فوائد

تحافظ أكاديميات الدار على خطط رسوم دراسية تنافسية للغاية، عبر كل الأكاديميات الثمانية التابعة لنا. بوجود تقنية الابتكار، بالإضافة إلى أفضل المدرسين والمرافق الحديثة في مدارسنا، يضمنان وصول طفلك إلى إمكانيته الحقيقية.

يتم تنظيم الرسوم الدراسية لجميع مدارسنا من قبل دائرة التعليم والمعرفة في أبوظبي (ADEK).

HOW DO WE MEET OUR PURPOSE?

A collaborative, Emirate-wide network

We make our big idea happen using the strength of our network. With six academies in Abu Dhabi and one in Al Ain, we share knowledge and best practice between our exceptional teachers every single day. Ultimately, this has helped us to become greater as a whole than the sum of our parts.
A leader for education innovation

Alongside skilled and qualified teachers, our entire network also combines the very latest education technology, which we incorporate with the curriculum in the most effective way. Students build their skills and acquire knowledge with some of the very same tools they’ll eventually use in the professional world, preparing them for a digital future.
A direct path to international universities

Once a student becomes a part of the Aldar Academies community, they can walk a path with us straight to university. Aldar Academies’ students gain an automatic placement to other academies in the network as they progress from primary school right up to post-16 study, avoiding any waiting lists.
An accessible, exceptional education

With education playing such a pivotal role in the communities we serve, it is our aim to reach as many young people in Abu Dhabi and Al Ain as we possibly can. To this end, we have positioned our tuition fees to make our celebrated education accessible to more families across both Emirates.

أكاديمية الياسمينة

السنة الدراسية الرسوم الدراسية السنوية الفصل الأول الفصل الثاني الفصل الثالث
الحضانة 42,900 17,160 12,870 12,870
روضة أولى – السنة الأولى 44,390 17,756 13,317 13,317
السنة الثانية – السنة السادسة 46,530 18,612 13,959 13,959
السنة السابعة – السنة الثامنة 51,730 20,692 15,519 15,519
السنة التاسعة 55,460 22,184 16,638 16,638
السنة العاشرة – السنة الثالثة عشر 61,150 24,460 18,345 18,345

اكتشف أكاديمياتنا

[cmsmasters_learnpress orderby=”date” order=”DESC” categories=”courses” count=”4″ columns=”4″]

خطط الدفع

أكاديميات الدار متواجدة لدعم جميع العائلات. فخطط الدفع بدون فوائد تسمح للعائلات بتحديد خيارات الدفع التي تناسب احتياجاتهم.

اسألنا

قدّم طلبًا للالتحاق

الأسئلة الشائعة

بمجرد الانتهاء من تسليم وثائق التسجيل، ستتمكن من التحدث إلى فريقنا المالي الذي سيساعدك في تحديد خطة الدفع المناسبة لك.

يمكنك دفع الرسوم الدراسية في المدرسة، نقدًا أو باستخدام الشيكات، أو عن طريق التحويلات المصرفية عبر الإنترنت. سيتمكن موظف المالية في المدرسة من مساعدتك في العملية بأكملها.

تتضمن الرسوم الدراسية جميع الكتب اللازمة لدراسة المناهج. ولكن، يرجى ملاحظة أن الكتب الخاصة بأي أنشطة لاصفية قد تتطلب رسومًا إضافية.

خدمة التوصيل بالحافلات متاحة لجميع الطلاب، ويتم توفيرها برسوم ثابتة لكل طالب في بداية العام الدراسي. يرجى التواصل مع فريق مكتب القبول الذي سيوضح لك الرسوم الخاصة بكل مدرسة، بالإضافة إلى طرق سير الحافلات.

ASK US

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

آراء أولياء الأمور